anotherdream

Underbart goda muffins

Publicerad 2010-01-29 20:06:15 i Allmänt,

Oj nu var det ett tag sen jag skrev ett inlägg här igen. Jag kan försöka uppdatera lite. Igår var der skola dock var det planerat till fem fast vi fick slutade halv tre, en ganska stor skillnad. Jag och Ellinore gick hem till henne och bakade himmelskt goda muffins. Sen kom Anna och då flummade vi till os ordentligt.

Idag var det skola igen, dock bara 45 minuter kändes väldigt meningslöst att ens gå dit. Jag var i alla fall väldigt effektiv efter skolan, lagade mat som bestod av rostbiff, kylftpotatis och sås. Plus ett litet lyx med avocadomousse.

Nu är det dags för let's dance:)

Puss & Kram

Jag får liksom ingen ordning

Publicerad 2010-01-24 10:42:42 i Allmänt,

Ännu en dag och ännu en gång var det söndag, usch söndagar borde tas bort från veckan, vad säg som två lördagar eller tre fredagar?

Igår åkte vi till Robin som bor i Hällefors och åt pizza/kebab och sjöng sing star. Jättetrevligt, borde verkligen göras om igen.:)  Vi åkte tillbaka till Hyttan runt elva/halv tolv, då fortsatte jag och Ellinore vidare till ett pjamasparty fast utan att ha pjamas på oss, därifrån gick vi vidare till en fest i närheten där jag bor. Mycket folk där, till och med läraren Henrik Scandler dök upp med sällskap. Var inte kvar där så länge utan gick hemåt nät de flesta börja gå.

Idag var jag uppe vid nio, trost att jag inte kom i säng förrän halv tre igår. Idag blir det till att ta det lugnt, just nu rullar hela första vännerseriern på tv. Tänk om man ändå hade så bra gemenskap med så många samtidigt och höll ihop så bra. Man kan i alla fall önska att man hade det.

Nu ska jag koncenterar mig på vänner igen.

Ha det fint!

Puss & Kram

Fredagsmys

Publicerad 2010-01-22 14:48:41 i Allmänt,

Ikväll blir det fredagsmys med Ellinore och massa plugg, kan det bli bättre? Slutade lite innan elva idag, det kändes ganska bra och jag har till och med hunnit med att plugga. Gjorde ett konsumenttest med choklad idag och den mörka chokladen med 70 % cacao var faktiskt riktigt god, men med 85 % blev alldeles för mycket för min smak.

Men nu ska jag återgå till pluggandet men alla behöver i paus ibland. Vad ska man hitta på imorgon då? Vill göra något roligt, men men den som lever få se.

                       A real friend is hard to find, difficult to leave and impossible to forget!

Puss & kram♥

Ostprovning

Publicerad 2010-01-21 13:44:07 i Allmänt,

Igår hade vi ostprovning i skolan, mycket intressant. Fick provsmaka åtta olika sorters ostar varav alla var från Frankrike och opastöriserade. Färskosten Saint Marcellin från Rhonedalen kan jag verkligen rekommendera.

Idag var det bara att stiga upp tidigt och vara på plats i skolan 8.15, dags för sensorik. Utifrån olika tester så prövade vi choklad, ost, vatten och saft för att få fram ett resultat.

Plugga, plugga, plugga bort din sura min....hmm..undrar om det fungerar. Jag har i alla fall varit dukig och pluggat hela veckan. Ska bli skönt att få hitta på något roligt på lördag i alla fall.

Nu ska jag laga lite mat till kvällen och sen ska jag gå en sväng till Malin och även Ellinore:)

Ha det fint!

Med ena foten utanför

Publicerad 2010-01-13 16:54:02 i Allmänt,

Trött, trött & trött? Jag har varit otroligt trött idag. Idag var det informationsmöte om debutantmiddagen som vi ska fixa i år. Den är större än den brukar vara eftersom det är 10 års jubileum, så den 30 september är jag redan uppbokad;). 

Lag efter lag, usch nu börjar det bli väldigt tråkigt igen i alla fall ingen variation på undervisningen.  

Idag tog jag tjuren vid hornen och nu börjar jag se ett ljus. Skrev ännu ett mejl till restaurangen i Norrköping som jag extra jobbade på förra vinter/våren eftersom vaken min semesterersättning eller mitt sista lönebesked inte har dykt upp efter ett antal mejl. Tog kontakt med facket idag och dom är villiga att hjälpa mig, tur det! Det är bara så att jag SKA ha mina pengar ifrån dom.

Ikväll blir det nog chokladbollar med Ellinore och så måste vi plugga lite också. Kanske lite sopsäck/ikeapåse-åkning också:)

Började tänka på Italienpraktiken idag, åh jag längtar tillbaka. Det fanns så mycket man skulle ha gjort som man aldrig gjorde. Tagit vara på tiden lite mer kanske?

På fredag är det tenta plus hemresa mot Norrköping igen:). Ska fira syster som blir myndig imorgon!

Ha det så bra!

Puss & Kram♥

Se upp i backen...

Publicerad 2010-01-11 18:34:34 i Allmänt,


Var ute i snön och åkte på platspåse ner för Grythyttans pulkabacke, jättekul! Sånt blir man aldrig för gammal för. Idag ska jag och Ellinore trotsa backen ännu en gång fast denna gång med ikeapåsar:).
                                                                            ♣
Skola idag, skola hela veckan. På fredag åker jag hem och då blir det till att fira syster som fyller 18 på torsdag! Tyvärr måste jag lämna min kära bil hemma och åka tillbaka utan den, måste fixa lite saker på den men jag ska nog klara mig utan den.
                                                                            ♣
Ibland tror man bättre om folk än vad man egentligen borde göra. Jag tänker i alla fall låta allting bara vara, så får man se vart det leder. 
                                                                            ♣ 

Ha det fint!

Har ni fest eller?

Publicerad 2010-01-10 18:34:14 i Allmänt,

Hade en riktigt rolig och trevlig kväll igår. Den började hemma hos Ellinore(förfest) med några glas vin trevligt sällskap och många skratt. Därefter gick vi iväg till Luis som skulle ha fest men där var det alldeles dött. Aja vi fortsatte i alla fall med att dricka ett par glas vin till. Kvällen slutade runt klockan ett, skönt det för jag var jätterött.

                                                                          ♣

Idag då? Vaknade runt tio och ville verkligen inte gå upp. Låg kvar en stund och kollade på en film.  Lång och seg dag idag. Joakim var här en stund sen gick jag till Ellinore som klippte mitt hår. Det blev bra:) Senare ikväll ska jag, Anna och Ellinore ut i kylan och åka "platspåse";).

Ha det fint!

Four wall won't hold me tonight

Publicerad 2010-01-05 16:51:31 i Allmänt,

Sista dagen/kvällen hemma i Skärblacka. Imorgon bär återigen av till Grythyttan. Ska på sätt och vis bli skönt att få träffa alla igen efter "lovet", men som sagt hade mer än gärna varit kvar här ett par veckor till. 

                                                                     ♣

Tankade bilen idag och var och handlade. Inget som är direkt roligt men det var nödvändigt och en del av min vardag nu för tiden.
                                                                      ♣
Jag är trött, somnade ganska sent inatt, nu ska jag se vad min syster håller på med.

Ha det fint.

I know you like the way I stare.

Publicerad 2010-01-04 19:23:49 i Allmänt,

"Hej alla små bagarbarn, bullfest, bullfest hela dan....." Idag gjorde min syster pannkakor till lunch, det var gott. Dagen i sig har gjort väldigt fort, det känns som om alla dagar bara flyger iväg. Snart är det dags att sätta sig i bilen igen och köra mot Grythyttan. Var ute och åkte en sväng med bilen förut. Till middag gjorde jag världens godaste lasagne, mums!♥

Nu ska jag snart hoppa in i duschen.

Ha det fint!

Remember, looks can fools you...

Publicerad 2010-01-03 21:32:07 i Allmänt,

Söndag, värsta dagen på veckan. Detta betyder att imorgon börjar en ny vecka så det är bara att ta nya krafter. Om man orkar.På onsdag åker jag upp mot Örebro igen, ska möta Ellinore vid stationen sen åker vi vidarfe upp mot Grythyttan igen. På ett sätt ska det bli skönt att få komma igång med skolan och allt igen efter lovet men jag skulle också vilja vara ledig några veckor till. 
                                                                  ♣
Imorgon blir det en heldag med Syster yster, antingen in till staden & shoppa lite eller ut i snön för lite skridskor och sparkåkning. 
                                                                   ♣
Imorgon ska bilen sopas fram ifrån all snö, stackaren.
                                                                   ♣
                                            Stop existing and start living 

Ha dt fint!

Nytt år, nya möjligheter

Publicerad 2010-01-01 19:06:32 i Allmänt,

Första dagen på det nya året eller rättare sagt 2010. Idag har jag varit otroligt trött, jag och min syster har kollat på några filmer idag. Försökt skriva mer på julbordsstudien, måste bli klar med den innan jag åker tillbaka till Grythyttan.

Nej nu är det mat!

Ha dt fint!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela