anotherdream

Buss rimmar på puss

Publicerad 2009-02-12 19:26:36 i Allmänt,

Idag var det sista dagen i skolan nu är det sportlov, härligt:). Men usch vad jag hatar bussar, idag är det verkligen en hata-bussen-dag. Jag gick som vanligt ut till bussen tolv minuter över sju, hade min mp3 så jag märkte knappt att tiden gick. Men i vilket fall som helst så började de bli väldigt långtråkigt och kallt att vänta och jag kollar på klockan då är den tjougosex minuter över sju. Hmm..antingen är bussen väldigt sen eller så har det hänt något annant. Halv åtta ger jag upp och ringer mamma och ber henne köra mig till Ica så om det går någon 481 så kanske jag kan ta den istället. Men det kom ingen 481:a och det kommer ingen 482:a heller som skulle gå sex minuter över sju från strömporten. Jag tog mig till Ica och ställde mig och väntade där istället. Klockan åtta kommer den andra 482:an som går tio i åtta från strömporten. Jättekul, jag hade stått och frusit i femtio minuter. Jag var inte så jätteglad och frös hur mycket som helst. Jag kom en halv timme försent på grund av dom här äckliga bussarna som helt plötsligt kan bli inställda. Vad har jag lärt mig av detta nu då?

1. Jag ska inte bli busschafför
2. Vissa kör som idioter
3. Lita aldrig på en buss

I köket idag när jag väl kom till skolan gjorde vi såser på fonderna och buljongerna som vi gjorde sist. Inte den bästa dagen jag har haft direkt.

Ha dt fint & missa inte bussen!

/ Carolina

Från litet till stort

Publicerad 2009-02-11 10:21:08 i Allmänt,

Usch vad det är tråkigt med skola och speciellt samhällskunskap. Vi håller på med ett grupparbete som går ut på att vi ska först interjuva en person från ett annat land och tar reda på det speciella med hans och hennes matkultur. Det blir säkert roligare när man väl kommer igång och får testa att laga maten som vi får fram. Kan inte göra så mycket mer med det där arbetet just nu så jag får försökaså mycket som det går med det individuella fördjupningsarbetet. Blä.

Det var så länge sen man jobbade emd det här, typ i början av kursen och det var ju i höstas.Men det handlade i alla fall om media och kommunikation. Nu har jag en fråga till alla som läser min blogg och jag skulle bli glad om ni vill vara på frågorna: Brukar du köpa tidningarna efter att du läst löpsedel(om det stod något intressant)? Varför och varför inte?


Nu måste jag fortsätta plugga!
Ha dt fint!
/ Carolina

It is you I have loved

Publicerad 2009-02-04 21:23:23 i Allmänt,

Onsdag....det betyder en helt vanlig skoldag med ett prov som faktiskt gick oväntat bra fast jag inte hade pluggat så mycket. Nästa vecka är sista lektionen i drycker och det sista provet plus att vi ska ha vinprovning, det ska bli skönt att äntligen avsluta den kursen och roligt med vinprovning. Annars är både det här och nästa vecka en ganska lugn vecka.

Ha dt så bra!
/ Carolina

"There is something that I see
In the way you look at me
There's a smile, there's a truth in your eyes

But an unexpected way
On this unexpected day
Could it mean this is where I belong
It is you I have loved all along

It's no more mystery
It is finally clear to me
You're the home my heart searched for so long
And it is you I have loved all along

There were times I ran to hide
Afraid to show the other side
Alone in the night without you

But now I know just who you are
And I know you hold my heart
Finally this is where I belong
It is you I have loved all along

It's no more mystery
It is finally clear to me
You're the home my heart searched for so long
And it is you I have loved all along

Over and over
I'm filled with emotion
Your love, it rushes through my veins

And I am filled
With the sweetest devotion
As I, I look into your perfect face

It's no more mystery
It is finally clear to me
You're the home my heart searched for so long
And it is you I have loved
It is you I have loved
It is you I have loved all along"

Chokladboll!

Publicerad 2009-02-01 13:37:14 i Allmänt,

Igår serverade jag på byggdegården i Skärkind. det var ett tag sen man serverade och det kändes också. Men det var riktigt roligt, borde man gör oftare:).  Idag är jag sådär små seg som man är dagen efter när man kommer hem halv ett på natten och somnar inte före halv två men ändå vill jag hitta på något. Hemma är dem bara sjuka och sånt är ju bara ännu segare. Så jag tänkte ta mig in till Norrköping och sedan till min kära vän Amanda och hitta på något med henne.

På tal om ingenting så blev jag fruktansvärt sugen på chokladbollar en dag förra veckan, så jag tog bilen och åkte och köpte havregryn för det var de enda vi inte hade hemma till själva chokladbollsmeten. Gott som bara den blev det också!

Nu ska jag göra mig i ordning, har inte ens fått på mig kläder än!

Ha dt så bra!

// Carolina

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela