anotherdream

Ett år går fort...

Publicerad 2009-10-25 13:59:23 i Allmänt,

Idag är det ett år sedan jag var påväg ner till Italien. Jag längtar verkligen tillbaka. Ångrar massa saker som jag aldrig gjorde, man vet ju aldrig om det kommer en ny chans. Idag blir det till att ligga i sängen och försöka bli frisk eller i alla fall må bättre. Jag har låg och tittade på Grinchen förut, min favoritfilm:). Så jag började längta till julen nu också. Hoppas det blir en lugn jul hemma hos mormor och morfar.  Sedan längtar jag massor till att det ska börja snöa, och att den ska lägga sig på marken så det blir alldeles vitt, vill också känna doften av nybakade pepparkakor. Mörkare tider kan också vara mysigt ibland:). 

Nej nu måste jag få något i magen!

Ha dt fint!  

Hipp hurra Malin 24 idag!

Publicerad 2009-10-22 20:49:53 i Allmänt,

Idag har jag varit ledig hela dagen därför tog Malin och jag chansen till att åka in till Örebro för en shoppingrunda. Igår hade vi kul men kanske för mycket av det goda. Så för mig har hela dagen varit tung, jag har knappt känt mig konaktbar. Vid halv tre åt jag för första gången på hela dagen då åt jag bakad potatis med skagenröra. Jag var inte på världens bästa shopping humör men jag gjorde mitt bästa för Malins skull. Jag köpte min första julklapp, ska bli intressant om den duger. Köpte även hårfärg och hårspray. Just nu håller jag och Malin på att färga håret, hoppas på ett bra resultat.

Jag hoppas att Malin har haft en bra födelsedag och en massa grattis till henne!

Ha dt fint!

Delkurs två avslutad!

Publicerad 2009-10-21 16:37:10 i Allmänt,

Nu är även delkurs två avslutad och man kan andas ut i en dag eller två. Nästa vecka börjar delkurs tre som sägs vara den svåraste kursen av dem alla fyra nu på höstterminen, jag längtar inte måste jag säga. Igår fick jag en av bövkerna som ingår i delkurs tre, ölkunskap heter den, jag bläddrade lite i den och tro det eller ej men den verkade riktigt intressant. 

Ikväll blir det mat hemma hos Malin för hon fyller 24 imorgon:). Imorgon kanske Malin och jag tar en tripp till Örebro och gör den staden osäker;).

Jag är riktigt trött funderar på att mysa ner mig i soffan och se på en film.
Ha dt så bra!

 

Though we are far apart, you are always in my heart

Publicerad 2009-10-21 12:25:18 i Allmänt,

Jag orkade inget inlägg igår det kanske blir två idag istället. Det kändes som om det var mit otursdag igår. Jag skrev min hemtenta och gjorde en paus och bakade lite kakor. Vi får se hur hemtenta går. Efter hemtentan bytte jag böckerna mot min skönlitterära bok, små citroner gula. Ni som inte har läst den rekomenderar jag alla att läsa den.

Snart är det dags att redovisa boken, vi får se hur det går. Vi får hoppas pådet bästa i alla fall.

Ha dt fint!

You are not alone

Publicerad 2009-10-19 21:23:53 i Allmänt,

Idag har jag skrivit hemtenta, hemtenta och hemtenta...och jag är inte klar än. Det kommer nog ta hela dagen imorgon för att jag ska känna mig nöjd och klar med den. Kvart över fem idag gick jag ifrån datorn för att börja laga mat och lite över halv sex försvinner strömmen, det blir kolsvart och jag som höll på att koka mat på spisen, mycket lyckat. Som tur var jag nästintill klar med maten, den var varm i alla fall. Vi trodde först att strömmen hade gått i hela huset men vi märkte efter en stund att så var inte fallet, alla andra lägenheter hade ström. Vi kom fram till att en propp hade gått och vi gick till Ica för att köpa nya och när vi kom hem så bytte Anna den proppen som var sönder...men det fungerade fortfarande inte. Då testade hon med att byta allihopa men det gav fortfarande inget resultat. Vi beslut oss för att knacka på hos grannen som bor precis över oss och frågade henne vad vi skulle göra, hon visade oss ett nummer som vi skulle ringa, vilket vi också gjorde. Efter att ha ringt kom det en kille som hjälpte oss, det visade sig att huvudströmbrytare till vår lägenhet hade gått. Så efter 1 och en halv timme kom strömmen tillbaka, vilken var en stor lättnad. Kanske var det meningen att vi inte skulle plugga på tentan något mer, vem vet;). Jag lyckades bädda sängen i total mörker, nästa gång jag åker hem ska jag ta med mig en ficklampa(men vet ju aldrig när det blir mörk nästa gång igen.

Får se om det bara blir plugg imorgon också.

Ha dt fint!

En helt vanlig söndag

Publicerad 2009-10-18 19:49:10 i Allmänt,

Idag har jag börjar skriva på min första hemtenta, måste ju säga att det inte var det lättaste. På tidag ska den lämnas in och om två veckor får man domen. Men nu ska vi tänka positivt, det kommer gå hur bra som helst. Jag ska snart mysa ner mig framför tvn. Imorgon blir det till att plugga, plugga och åter plugga. Det ska bli hur skoj som helst, längtar! Jag försöker i alla fall se det så, blir kanske lite lättare då.

Ha dt fint!

Lördagsmys:)

Publicerad 2009-10-17 22:53:38 i Allmänt,

Idag har jag varit duktig och städat lite, dock inte hela lägenheten utan bara mitt rum. Senare på kvällen gjorde jag och Anna tacos till middag och chokladpuddig till efterrätt. Vi satt och hade det alltmänt trevligt framför tv och det har blivit en hel del skratt denna kväll. Längtar till näst nästa vecka, då kommer Veronica, Sofie och kanske Camilla hit och då blir det en liten inflyttningsfest(lite sent kanske, men bättre sent än aldrig). Har alltid kul med dessa tjejer:).

Imorgon blir det till att plugga till tentan som är på måndag, det ska nog gå bra ska ni se.

Ha dt fint!

Debutantmiddag!

Publicerad 2009-10-03 11:50:08 i Allmänt,

I torsdags var jag på världens underbaraste debutantmiddag/debutantbal. Det började med en massa mingel i fyra olika rum i måltidens hus, vi klev in i sagornas värld. Jag började i ett rum som skulle föreställa Alice i Underlandet där även min kavaljer sökte upp mig. Drinken var ett nerkok på gryn och tilltugget var en lite muffins. Nästa rum gick vi igenom en mörk "tunnel" ut på en balkong och in i ett annat rum som var vitt som snö och granris på en av väggarna, detta skulle föreställa Narnia. Som drink där fick vi vargtass och en snitt med renhjärta och carl-johansvampsås. Efter att minglat lite i de rummet också fick vi gå vidare till Gastro teater, där vi fick se en föreställning(väldigt roligt) och äta popcon till detta. Tillslut var det dags för det sista rummet, efter att ha gått omkring i huset(det kändes i fötterna redan här) så blev vi visade till kalastorget där vi blev serverad Cava och en chipssnitt. Det sista rummet skulle föreställa en en typisk John Bauer tavla(skog).

Efter att ha minglat klart gick vi neråt mot hälsans hus och blev placerade vid ett bord och det var dags för mat. Man kan ju säga att tiden bara flög iväg, festen började klockan sex i måltidens hus och första gången jag tittade på klockan var den tio. Under kvällen/middagen hölls det tal, bland annat av Carl Jan Granqvist.

Vid kvart i tolv var hela middagen slut och det var dags att gå hem. Snacka om en helt oförglömlig middag. Nästa år är det våran tur att anordna en debutantmiddag.

Idag vaknade jag runt tio och har jag hunnit med att baka en kladdkaka, gjort pannkaksmet som jag nu ska börja steka pannkakor av. Får se vad som händer ikväll, har blivit bjuden till Malin.



Ha det så bra!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela