anotherdream

Creep

Publicerad 2010-11-23 13:57:36 i Allmänt,

Tiden går fort när man har roligt. I helgen åkte jag och hälsade på en kompis som har flyttat upp till Gävle. Det var verkligen jättetrevligt och skönt att få komma ifrån vardagslivet här en stund. Den här veckan har börjat ganska slappt men det gör ingenting, är så genomförkyld.  Snart dags att börja julpynta, det är första advent på söndag. Får förhoppingsvist besök i helgen av syster och mamma.

Ska nog dricka en kopp te snart...

Ha det bra!

Puss & Kram

The sky is crying today

Publicerad 2010-11-15 15:23:36 i Allmänt,

Ibland händer det oväntade saker och ibland händer sådant man har väntat på. Idag har det regnat hela dagen, det är så tråkigt men väldigt vanligt novemberväder tyvärr. Nyss hemkommen från skolan och nu sitter jag med en kopp te och är glad för att jag inte behöver gå ut igen.

Dagen har varit väldigt seg, känns som man bara har väntat på att man får börja plocka fram saker och ting. Som vi mer eller mindre också har gjort. Började snacka lite om B-uppsats med en kompis, shit snart är det dags att skriva den. Bästa att börja fundera på vad man kan skriva om. Imorgon är det typ föreläsning hela dagen. Eller vi ska kolla på när en gästföreläsare gör olika moment inom patisserie, blir säkert intressant men det är ju hundra gånger roligare att själv stå i köket och jobba med händerna.

Längtar faktiskt lite till jul. Doften av nybakade pepparkakor, lussekatter eller varför inte varm glögg? Att bara få mysa i mörkret med tända ljus. Sen när snön kommer på riktigt och lyser upp i mörket utanför fönstret. Det är inte så att jag tycker att vintern är alldra bäst. Alla årtider har sina egenskaper, positiva och negativa sidor. Men jag tror att man tröttnar på sommaren om det bara skulle vara varmt, solsken och vackert väder ute varje dag. Men blommor som aldrig vissnade. Det skulle nog bli enformigt efter ett tag.

Nu ska jag fortsätta njuta av teet.

Ha det så bra!

Puss & Kram

I can buy you

Publicerad 2010-11-13 20:11:45 i Allmänt,

Ibland finns det dagar då man bara vill lägga sig under täcket igen och inte vakna förän dagen efter. Känns lite som en sådan dag idag. Började morgonen med huvudvärk eller rättare sagt vaknade med huvudvärk. Sen har den bara hållt i sig hela lååååånga dagen. Har städat lite i lägenheten idag och gjort köttbullar:) I över två timmar bråkade jag med en lampa, fy f*n! Jag vill inte se den lampan något mer, den kan fara och flyga. Man kan säga att lampan vann.

Senare fikade jag med en kompis, det var trevligt:) Nu sitter jag en stund framför tv:n och ska snart göra mig i ordning för en sväng till puben.

Ha det bra!

Puss & Kram

Cheek to cheek

Publicerad 2010-11-12 15:58:35 i Allmänt,

Dags att skriva ett nytt inlägg kanske? Det var ett tag sen. Shit vad tiden går fort, om sex veckor är det jul. Nästa helg åker jag upp till Gävle för att besöka min bästa vän. Man saknar verkligen att ha sina nära vänner omkring sig. När man fick lust, tid och ork bara att gå hem till den andra. Det är en annan sak nu när man bor flertals mil bort ifrån varandra.

Äntligen fredag, jag vet inte om jag tycker fredagar är så roliga dagar. Men det är ju en dag i veckan. Söndagar både definitivt strykas ur veckan. Idag blir det lite fredagsmys med god mat som potatisgratäng och rådjursfilé. Mmm...längtar till middagen:)

Ha det bra!

Puss & Kram

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela