anotherdream

Min sång

Publicerad 2010-09-21 17:15:19 i Allmänt,

 Idag är det tisdag fast jag hela tiden har fått för mig att det skulle vara måndag. Kan bero på att jag kom hit igår efter att ha varit i Örebro. Varför ens slösa tid eller lägga kraft på att läsa någonting som man ändå inte eller kommenterar om att man inte bryr sig om. Nej jag fattar helt enkelt inte riktigt hur man kan resonera. Idag var det prepp inför hantverksprov som ska göras på torsdag. Jag är faktiskt inte alls nervös inför provet, inte heller så mycket inför tentan snarare stressad och känner att tiden inte riktigt räcker till. Man ska hinna med det ena efter det andra. Men det blir nog lugnare efter debutant tror jag.

Det finns folk till allt. Behöver nog inte säga så mycket mer än så.

Nu är det dags för middag. Doftar riktigt gott från järparna som ligger i ugnen.

Ha det bra!

För allting jag skriver blir ändå för kort

Publicerad 2010-09-19 18:07:27 i Allmänt,


....och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort.

Man mår som man förtjänar brukar väl det heta. Festen igår var både rolig och lyckad. Men idag är jag trött, observera inte bakfull utan bara väldigt trött. Kom hem runt halv tre i natt och kunde inte sova längre än till halv nio imorse. Det går inte att sova bort hela dagen, det är inte okej.

Nu är jag i Örebro och väntar på att fisksoppan ska bli klar(den luktar väldigt gott i alla fall). Sen blir det efterrätt. Gick på stan en stund innan det stängde och köpte ett nytt hänglås. Kan ju vara bra om man kan låsa in sina värdesaker när man är i skolan, dock inte nycklarna. Letade också efter en födelsedagspresent åt min bror, det är absolut inte det lättaste. Men kommer förhoppningsvist på något med tiden, fast har inte hur mycket tid som helst till det.

Nu blir det mer Winnerbäck, Melissa Horn & Håkan Hellström♥

Ha det bra!

Nånting större

Publicerad 2010-09-18 18:56:29 i Allmänt,

Äntligen har jag lyckas läsa ut den ena boken som vi ska ha tenta på. Nu är det bara en halv bok kvar. "Kanske stannar här och skriver fast jag längtar bort". Imorgon åker jag till Örebro en sväng, längtar efter en större stad, den här byn är alldeles för liten för mig.

Snart kommer en klasskompis förbi och vi ska spela lite Mario Kart senare kanske det blir en sväng på en fest.

Ha det bra!

Long time coming

Publicerad 2010-09-17 18:58:08 i Allmänt,

Yes fredag, det betyder att det är helg och dags för fredagsmys? Nja inte för min del riktigt. Skulle ha gått i skolan tre dagar den här veckan, jag har gått i skolan alla fem dagar. Men man lär sig ju inget om man inte går i skolan eller hur? Försöker i alla fall vara lite positiv. Idag har vi provmatlagat inför debutant och idag lossnade allting. Helt plötsligt händer. Nu känns desserten helt okej. Dagen i helhelt kändes bra tills jag låser in mina nycklar i skåpet och som ni kanske förstår utan nycklar kommer jag varken in i skåpet eller in i min lägenhet så det var bara tur att klockan inte var jättemycket och att vaktmästare var kvar på skolan och kunde hjälpa mig att bryta upp låset. När jag kom hem tvättade jag och gjorde maränger:)


Men jag är fortfarande ett hänglås fattigare och det regnar ute men vad gör det när man kan lyssna sönder sig på Lars Winnerbäck♥ 

Ha det bra!

Jag fattar allihop

Publicerad 2010-09-06 16:28:44 i Allmänt,

"om du repar upp historien
fast den är så dum
om att klia tills det blöder
på en och samma punkt

det där var nån annan
det där var inte jag
förlåt tusen felsteg
det enda som jag kunde vara

jag fattar alltihop ..."

Igår var jag i skolan en stund, lagade lite mat. Det gick så himla bra. Hoppas att det fortsätter så genom hela debutant. Idag blev det ingen skola alls. Ringde SBO imorse och berättade om en del problem i lägenheten som bör åtgärdas. Nu vet dom om det iaf men vet inte när det blir fixat. Aja jag lider inte av en droppande kran men det är kanske inte så bra att det droppar hela tiden.

Nu är det nog dags att göra sig i ordning lite inför kvällens aktiviteter.

Ha det bra!

Långa nätter

Publicerad 2010-09-04 12:29:59 i Allmänt,

Igår satt jag i dörren till studentpuben, inte alls roligt. Fullt med folk överallt och alla var mer eller mindre onyktra. Men nu är det över och en ny dag väntar. Kom hem sent igår natt runt halv tre gick jag och la mig. Jag kan inte vända på dygnet så gick upp vid nio som vanligt. Har redan hunnit med att göra en massa saker, städa, tvätta och lagat mat, känner mig faktiskt riktigt duktig. Snart jag och Anna åka iväg till Filipstad där det är marknad idag, ska bli spännande. Nu måste jag göra mig i ordning.

Ha det så bra!

Angel

Publicerad 2010-09-01 10:08:11 i Allmänt,

Det var ett tag sen jag skrev. För mycket i huvudet, för mycket att göra resulterar i att man glömmer bort eller inte hinner. Nåväl, hela sommaren har försvunnit, vart tog den vägen? Det var inte länge sen jag stod på GS och skulle påbörja mitt första pass på jobbet. Nu är man tillbaka i skolan igen, ny lägenhet, nya ettor och nya möjligheter men samma gamla skola.

I måndags drog nollningen igång på riktigt, igår hade vi faddermiddag för nollorna. Men idag det är då det smäller på riktigt. Ful-nollningen gånger 100! Vem vet hur den här kvällen slutar...

Ha det bra!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela