anotherdream

Already gone

Publicerad 2010-06-26 21:50:34 i Allmänt,

Det går inte att beskriva hur trött i hela kroppen och huvudet jag är. Jobbade 12 timmars pass igår och det kom gäster hela tiden, det var en rolig midsommar. Slutade sent och började tidigt men ibland är det bara att gälla läget och bita ihop, bara att köra på.  Kul är det men man blir totalt slut. Funderar på om min bror och jag ska åka upp till min lägenhet dels för att kolla posten och för att ge oss ut på en liten resa. Just nu är jag på så sjukt tråkigt humör, ingen lust till någonting. Hoppas det vänder igen.

Snart väntar en mjuk och härlig säng. God natt.

Ha det så bra!

Främlig blivit vän

Publicerad 2010-06-12 19:56:36 i Allmänt,


Jag trodde nästan att min lilla bil skulle blåsa bort idag när jag åkte till jobbet. Det är kul att jobba när det händer saker och när man tar något att göra, idag var det dock ganska dött. När man längtar till någonting så går tiden så sakta men när man inte längtar så går det jättefort. Det har nog med att man tänker på det på ett annat sätt.

Nej nu ska jag göra nåt annat, är inte kul att sitta vid datorn längre.

Ha det så bra imorgon väntar det mer jobb:)

Söndermarken

Publicerad 2010-06-10 22:25:09 i Allmänt,

Det blev inget jobb för mig idag. Inget bra väder betyder väldigt lite att göra vilket i sin tur resulterade i ett telefonsamtal från jobbet.

Idag har jag verkligen legat på latsidan inte ens sprungit men jag kunde inte låta bli att ta en promenad med Sofie ändå. Blir det inget jobb imorgon heller måste jag nog ge mig ut på en springtur. Trotsade vädret i onsdags och badade efter springrundan med Sofie, dock inte så smart för jag frös ganska mycket och typ hela dagen efter det doppet.

Imorgon tar en av mina kusiner studenten. Grattis Johan!

Ha det så bra!

When all is said and done

Publicerad 2010-06-08 22:23:42 i Allmänt,

Nu har jobbet dragit igång på riktigt. I söndags och måndags flyttade jag till en etta i Grythyttan, känns väldigt skönt att sitt alldeles egna ställe nu istället för att dela det med någon annan:). Idag var det jobb, dock var vädret inte det bästa så det blev inte så många gäster. Efter jobbet åkte jag hem och tog mig en springtur med min kära bror. Sen gick jag och Sofie en sväng, det var härligt:).

Ha det så bra!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela