anotherdream

Sept. 30, 2009

Publicerad 2009-09-30 19:00:01 i Allmänt,


Idag har vi haft en föreläsning för att vara lite mer förberedda inför debutantmiddagen som vi är bjudna på imorgon. Det känns jättekul och spännande, lite jobbigt med klänningen för jag kan inte bestämma mig vilken klänning jag ska ha. Men det är nog sånt som löser sig och det beror väl också på vilket humör man själv är på just då. Det står mellan min röda "balklänning" och en grå lite kortare klänning.       
 




Vilken tycker ni passa bäst?
Vill gärna ha några goda råd.



fint & hemtrevligt

Publicerad 2009-09-19 17:30:41 i Allmänt,

Nu känns lägenheten mycket finare och trevligare än vad den gjorde innan. Idag har jag med hjälp av farmor och mamma städat och handlat, fått ordning på allting känns det som. Nu har jag gardinerna uppsatta också, plus lampan som tog en evighet att sätta upp. Igår var vi på gästis och åt mycket god och fin mat:) Nej, nu ska jag göra lite mer nytta.

Ha det fint!

Torsdag

Publicerad 2009-09-17 22:40:58 i Allmänt,

Idag har jag varit ledig från föreläsningar och lektioner. Det var ganska skönt, ändå fick jag gå upp vid halv åtta för att plocka ihop den sista smutstvätten och gå ner i källaren för att börja tvätta vid åtta imorse. Efter det har dagen bara rullat på, en tidig lunch och en hel del pluggande. Idag var det också informations möte om en vinterfest som vi ettor ska anordna för tvåor, treor och avgångna treor. Detta ska vi fixa helt själva men vi måste skicka en inbjudan till kungen och Carl Jan. Det här kan bli riktigt intressant:). Dagen/kvällen avslutades med en trevlig "filmkväll" tillsammans med digestive choklad. Mycket bättre dag än igår.

Ha dt fint!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela