anotherdream

The princess and the frog

Publicerad 2010-12-12 17:41:22 i Allmänt,

Äntligen ska ni få en lite uppdatering om vad som egentligen hände på nobel nightcap. Vi var i skolan redan klockan åtta på fredagen och började med att packa ihop det sista och lasta in i en lastbil som skulle ta detta till handels i Stockholm. Vi var väl i Stockholm runt ett tiden och började med att byta om fixa stället vi skulle producera snittarna på. Åt någon gång runt två. Sen fortsätte allting bara rulla på och tiden flög iväg. Strax innan elva kommer de första gäster, de va tidiga vilket inte var helt uppskattat. Mitt under all service kanske runt två eller tre så går brandlarmet och vi tvingas gå ut. Det var falskt alarm och vissa av gästerna gick inte ens ut från lokalen kanske bäst det eftersom det var riktigt många. Vid fem slutade vi servera snittar och påbörja städning och diskning. Vi var klara innan sju då bussen skulle gå tillbaka till skolan. Runt sju gick bussen och det kändes och var en låååååååång resa. Det gick inte att sova på bussen. Men mina ögonlock var så tunga så de föll ihop ändå. Somnade till i tio minuter på hela resan sen kunde jag inte sova mer, blev illamående utav att blunda.

Kom hem runt halv elva och jag kan inte alls gå och lägga mig mitt på dagen sådär. Jag tvättade och satt vid tv hela dagen runt klockan sex gick jag och la mig och jag somnade på en gång sen osv jag hela natten fram till nio dagen efter. Vaknade en gång och gick upp och drack vatten men somnade snabbt om igen.

Imorgon är det skola igen, hela dagen. På fredag åker jag hem för att få lite julledigt.

Puss & kram

Snow

Publicerad 2010-12-09 12:55:42 i Allmänt,

Vad trött jag är och det värsta av allt är att den här veckan inte är slut än. Imorgon är det dags för genomförandet av nobel night cap, ska bli riktigt spännande. Har preppat hela veckan så man kan säga att det har varit lååååånga dagar. Men den längsta dagen blir imorgon, börjar klockan åtta på morgonen i skolan, vi åker tidigast 9.30 till Stockholm. Sen blir till att plocka ihop alla grejer, fixa och styra när vi kommer upp dit. Runt 21 blir det personalmat och vid 23 börjar service och håller på till 05.00. Sen är det bara att packa ihop alla grejer, diska och åka hemåt igen runt 7 tiden. Tror att man kommer vara rätt trött efter den dagen. Ska snart gå till skolan för att fortsätta preppa ikväll ska allting vara klart, hoppas att det inte blir så sent bara.

Ha det bra!

Puss & kram

Huvudet högt

Publicerad 2010-12-05 19:02:47 i Allmänt,

Söndag. Tråkiga söndag. Idag har jag tvättat skulle ha gjort det igår om inte någon att struntat i att hämta sin tvätt och på så sätt blockera tvättmaskinerna. Det är andra advent idag, shit vad tiden går fort. Det gäller att ligga i för den kommande veckan. Förstår inte hur allt ska hinnas med. Lyckades få ner ett par sidor om choklad och chilifrukter. Med ett leende på läpparna - Allt löser sig.

Puss & Kram

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela