anotherdream

I hennes skor

Publicerad 2010-02-27 13:20:33 i Allmänt,

Det var ett tag sedan jag skrev ett inlägg här tyvärr. Har varit rätt så upptagen hela veckan, min syster har haft sportlov denna vecka och varit hemma hos mig hela veckan. Puben kom igång i onsdags igen vilket var roligt. Vi ska snart gå till bussen för att åka till Örebro där vi ska fira Ebbe(kusinbarn) som fyller 4 år på måndag, vi ska även träffa våran kusin Anna. Förra lördagen fyllde min farfar 80 år, det blev lite kalas med släkt och vänner. Tiden går väldigt fort, inte långt kvar till sommaren nu, längtar massor efter värmen, solen och vattet/havet/sjön.

Nej nu är det dags att börjar dra sig mot bussen.

Ha det fint!

Puss&Kram

Imse vimse spindel...

Publicerad 2010-02-16 18:29:04 i Allmänt,

Idag får man äta semlor, dock har jag inte gjort det än. Får se om jag äter någon senare. Sov inte så mycket i natt eftersom någon hade mardrömmar vilket höll mig vaken halva natten. Skulle inte du bli rädd om någon sprang ut från rummet och skrek? Jag blev i alla fall jätterädd och undrade var det var som pågick i rummet intill. När jag kom hem fick jag veta att det var en mardröm om en spindel. Tänk att en liten spindel kan förstöra hela min nattsömn.

                                                                             ♣
Idag var jag i köket och "lekte" med bland annat kyckling. Nu vet jag nästan vad jag ska göra på hantverksprovet. Kul fast jag längtar som bara den till sommaren, då är det mer på riktigt.

Nu ska jag se vänner!

Ha det fint!

Fredagsmys

Publicerad 2010-02-12 11:24:26 i Allmänt,

Återigen dags för helg. Igår var jag riktigt trött somnade redan runt nio igår kväll vaknade några gånger av telefonen. Usch.

Idag är jag ledig, känns väldigt skönt. Ska åka och handla lite mat snart och imorgon blir det fest!

Nu ska jag gå över till Ellinore!

Ha dt så bra!

-Tänk på att tankens kraft är stark, tänker du att det ska gå bra, så går det hyfsat i alla fall.

Kronärtkocka och toast

Publicerad 2010-02-10 14:59:53 i Allmänt,

Usch, idag var det en tungdag i skolan. Igår gick jag och några kompisar och tog några öl på gästis, så kallad after school. Det var väldigt trevligt.

Idag var det laboration som stod på schemat, kul men det gick lite långsamt. Idag är en sån dag då man känner att man kanske inte ens skulle ha gått upp imorse. Världen hade nog klarat sig utan mig idag. BLÄ.

Besiktningen på bilen gick också bra, skönt det iaf. Men det är ändå en massa utgifter som ska betalas.

Det var nog allt från mig för stunden.

Ha det bra!

Måndag igen

Publicerad 2010-02-08 16:30:15 i Allmänt,

Helgen har bestått av årshögtiden, från i onsdagen till i fredagen har jag varit med och förberett till årshögtiden 2010 som ägde rum i lördags. Så himla roligt!

Angående kommentarer som skrivs på min blogg kan jag bara säga att du som har skrivit, vem det är nu är, har ingen aning om vad HAN har gjort mot mig eller hur hela situationen har sett ut från början! Lägg inte näsa i blöt om du inte hört bådas delar av historien.

Igår var man alltmänt trött och orkade inte göra så mycket mer än att se på film. Kände sig mer eller mindre bakfull fast saken var den att man kom hem halv fem på morgonen, själv kunde jag bara sova till tio på morgonen så det blev ju inte så många timmars sömn ändå.

Idag var det måndag igen och det betyder skola. Började 11.15 och hade mindre en 45 minuters lunch, snacka om att det blev stressat. Fick dock sluta 1 timme tidigare.

Nej usch är fortfarande trött efter helgen.

Ha det fint!

Bullfest, bullfest hela dan

Publicerad 2010-02-02 14:15:23 i Allmänt,

Idag har jag varit ledig från skolan, känns väldigt skönt. Har fördrivit dagen med att baka bullar. Mmm...det luktar så gott. Pricken över i är när man dricker ett glas kall mjölk och äter en nybakad varm bulle.:)

Resten av dagen återstår till att försöka komma igång med PM:et, och det är inte världens lättaste.

Nu börjar recepten till hantverksprovet falla på plats fast är lång ifrån klar. Har i alla fall planera vad jag ska laga och ungefär på vilket sätt.

Nej nu får det gärna vara 18:e feb, så jag kan åka hem.

Ha det så bra!

Puss&Kram

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela