anotherdream

Flygande tid?

Publicerad 2008-12-29 23:23:29 i Allmänt,

Tiden går så fort och nu har det varit julafton i år också och snart blir det 2009. Detta har varit för mig ett väldigt bra år:). Men jag hoppas att 2009 blir lika bra om inte bättre. Det är bara en termin kvar i skolan och sedan är alla skolår över om man inte väljer att fortsätta.

Idag har jag träffat några vänner, imorgon blir det nog stan med en annan kompis och sedan är det nyår som jag hoppas ska bli lyckat och underbart kul.

Ha så bra och jag vet att jag har varit dålig på att uppdatera!

Puss & Kram ♥

En dag närmare

Publicerad 2008-12-20 23:04:33 i Allmänt,

Igår var jag och en kompis i Stockholm, vi tog ett ganska så tidigt tåg på morgonen och var hemma i Norrköping igen halv tio. En kort sammanfattning av den dagen var att den var riktigt trevligt med underbart sällskap:).

Idag åt vi julbord, min morfar lovade att bjuda mig om jag klarade körkortet vilket jag gjorde så idag fick han visa vad han hade lovat.

Det är snart julafton vilket det inte alls känns som. Det kan beror på att jag var i Italien en månad och tiden bara flög iväg och när jag kom hem hade jag fullt upp på en gång. I torsdags fick jag jullov, det var efterlängtat fast jag har inte gått i skolan så mycket den här terminen ändå, det har mest varit praktik för min del. Vi hade våra första lektioner efter praktiken i tisdags och sedan var det fotbollsturnering på onsdagen och dagen efter bara avslutning.

Imorgon ska jag nog laga lite julmat och baka pepparkakor för det har inte jag hunnit med att göra än.

Ha dt så bra!

Puss & Kram ♥

Skolan igen

Publicerad 2008-12-16 22:13:41 i Allmänt,

Idag var det dags för skola igen efter nio härliga veckor ifrån den. Första lektionen började vi med att fika lite lätt nästan lektion var det direkt på arbete och uppgifter. Fick även reda på provet som vi gjorde precis innan vi fick ut på praktik, det var lite kul och det känns ännu bättre när det går så bra:).

Jag är ganska trött, men jag sover ändå inte, vet inte heller riktigt varför. Jag saknar Italien lite grann, det var faktiskt kul nu i efterhand kan jag se det även om det var mycket jobb så har jag i alla fall erfarenheten och ha varit där.

Snart slutar vi skolan, imorgon är det fotbollsturnering, våran klass har som vanligt inget lag. Jag som vill spela fotboll och inte sitta och bara titta på, det är så tråkigt.

Finns inte så mycket mer att skriva just nu!

Ha dt så bra!

Puss & Kram ♥

Så underbart!

Publicerad 2008-12-09 21:02:42 i Allmänt,

Vilken otroligt underbar känsla det är att ta körkort, att komma tillbaka och få veta att man blev godkänd. I måndags skrev jag upp och klarade teorin och idag 8.15 var det dags för uppkörning. Jag var hur nervös som helst, men det slutade bra:).

Nu är det bara att tänak framåt och sikta mot studenten.

Jag är såååå glad idag:)

Puss & Kram ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela