anotherdream

London baby!

Publicerad 2012-11-29 17:15:01 i

 
Nu är det snart en vecka sen vi åkte från London. Det var fyra väldigt spännande och intressanta dagar. Vi gick större delen av tiden istället för att ta bussen eller tunnelbanan. Den första dagen såg vi Big Ben, London Eye och många andra sevärdigheter. Givetvis stod shoppning på schemat;-). Dag nummer två åkte vi till Notting Hill, gick på marknade och spanade in den blå dörren(som är med i filmen Notting hill).
 
London var eller är verkligen en stad som jag kan tänka mig att åka tillbaka till. Det var lätt att hitta bara man hade en karta, det fanns kartor på olika ställen där man kunde se vart man var och ungefär hur lång tid det skulle ta att gå från punkt A till punkt B.
 
 
 
 
 

Stjärnan som är din

Publicerad 2012-11-13 00:55:14 i

En ledig dag, om det blir som det ser ut just nu är jag nog ledig hela veckan. På torsdag morgon är det dags för London:-). Haft en skön dag och inte gjort något särskilt. Nu ikväll såg jag ett stjärnfall på riktigt nära håll kändes det som.

Dags att sova lite nu. Ha det så bra och god natt<3.

Puss & Kram

Farsdag

Publicerad 2012-11-11 20:08:02 i

Idag är det farsdag och jag har jobbat hela helgen. Nu är det dags för lite ledigt sen åker jag mot London! Det har varit rätt bra med lunch. Idag skörde jag min första egensådda:-)

Regn, regn och åter regn

Publicerad 2012-11-08 16:52:20 i


Idag har det inte gjort annat än att regna. Är på jobbet och idag har det varit en riktigt bra dag. Vissligen är varken dagen eller arbetspasset slut än. 89 lunch och jag stod ensam i köket och körde ut mat det tycker jag är grymt bra jobbat. Nu ska jag återgå till mina kastruller.

Puss & kram

När det ängtligen är över...

Publicerad 2012-11-07 20:06:24 i

 
....tre år på högskolan är över och det är dags att samla på sig arbetserfarenheten. Jobb imorgon och helgen och nästa vecka bär det av mot London:-). Ska bli skönt att få komma iväg lite.
 
Puss & kram ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela