anotherdream

Trött, trött & trött

Publicerad 2009-05-14 22:01:10 i Allmänt,

Idag hade man fackprov då, var i skolan från klockan åtta imorse till halv nio  på kvällen. Lite besviken på att det inte var mer som en "råvarukrog" som de hade sagt utan alla fick samma kött och samma fisk att jobba med skillanden var bara den lilla extra livsmedlet man fick. Sedan fick man ju göra iprincip vad man ville, bara kötträtten var något med långhare(kotlettrad) och fisken gös, plus vårt extra något med bovetemjöl.

Man är rätt så trött efter en väldigt lång skoldag och det gick ganska bra. Vår grupp hade ett gott samarbete och det spelar en stor roll.

Imorgon är man ledig för att vi var i skolan så länge idag. Men imorgon blir det stan för att fixa med klasskassan, får väl se hur det går.
I tisdags gjorde vi fina och goda drinkar på bartekniken:).


Ha det fint!
/ Carolina

Små solstrålar

Publicerad 2009-05-02 23:50:44 i Allmänt,

Nu blir det lite uppdatering om vad som hände på valborg och vad jag har gjort idag. Valborg blev lyckat trots att det inte blev som vi hade bestämt från början. Idag har jag jobbat sen klockan ett och kom hem för lite mer än en halv timme sedan ungefär elva. Vi hade ett pm idag på 32 personer och sedan öppen restaurang och gäster utöver det. Det gick nästintill i ett hela tiden, inte för att det inte är roligt när det händer lite men man blir väldigt trött. Nu tror jag inte att jag ska jobba något extra mer på den restaurangen men i sommar det blir desto mer jobb.

Idag var det superfint väder, satt ute i solen innan jag var tvungen att åka och jobba, det var nice.



Ha det så bra!

/ Carolina

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela