anotherdream

Årets sista dag

Publicerad 2009-12-31 15:43:32 i Allmänt,

Har precis kommit in från en åktur med sparken, har även åkt skridskor idag. Ikväll blir det tre rätters och vin. Till lunch blev det tacos, det var mums och väldigt länge sen. Nu är det inte långt kvar tills jag åker tillbaka till Hyttan igen. Måste börja plugga ordentligt nu.

Ha dt fint, nu ska jag ringa och kolla vad Malin ville mig.

Puss & Kram♥

Norrköping in my heart

Publicerad 2009-12-28 17:14:17 i Allmänt,

Idag har jag varit i Norrköping, först satt jag på campus och försökte plugga men gav ganska snart upp. Senare gick jag och Sofie på stan, köpte en ny parfym för presentkortet jag fick av min bror på Kicks i julklapp. Köpte även ett födelsedagskort till syster som fyller 18 i januari.

Nja, kanske skulle göra lite nytta nu.

Ha dt så bra!

In Sweden we call it a kick...

Publicerad 2009-12-27 14:04:35 i Allmänt,

"Snö ligger vit på taken, endast tomten är vaken..." Nej nu är julen över, hoppas inte det blir mer julmat nu. För en stund sedan var jag och min syster ute och åkte spark, gamla minnen väcktes till liv. Imorgon blir det till att plugga, på tisdag med troligen. Så nu ska jag återigen försöka få tag i fröken Drotz.

Ha dt fint!

Silverhjärta

Publicerad 2009-12-26 16:17:09 i Allmänt,

Har precis kommit hem från en jul-lunch hemma hos farfar och farmor. Det var jag som fick köra hem, läskigt värre när det är snöslask ute, men eftersom alla lever så gick det ju bra. Funderar på hur jag ska planera upp kommande vecka, veckan efter blir det till att åka tillbaka till Grythyttan igen. Vet inte heller vad jag ska göra på nyår, hoppas att det löser sig ju när det börjar närma sig.

Ha dt fint!

Juldagen

Publicerad 2009-12-25 20:50:45 i Allmänt,

Så var julafton ännu en gång över. Undrar vad som händer nästa jul? I år firades julen tillsammans med mormor och morfar, inget fel  i det. Men det kändes inte som det brukade, antar att jag har blivit så stor nu så att längtan till julafton inte är lika stor som förut. Jag fick en del köksgrejer som jag hade önskat mig vilket var bra. Det var också en vit jul i år till skillnad från förra året och några år innan det. Jag var och är fortfarande genomförkyld, superkul när man inte orkar någonting...eller inte.
                                                                         ♣

Jag gjorde i alla fall en av mina favoritdesserter idag, vaniljpanna cotta, mums:) 
                                                                         ♣

Dags för lite tv snart, sitter vid min systers dator. Har lånat den lite;).

Ha dt fint!

Dan före...

Publicerad 2009-12-23 14:22:09 i Allmänt,

En dag kvar till julafton och jag är sjuk. Känns som om allt bara går emot mig just nu. Kan vi inte börja de nya åretpå en gång, nytt år nya möjligheter. Igår tog jag sprutan för svininfluensan och idag vakanade jag med feber, halsont och allmänt trött. 

                                                               ♣

Jag och min syster har försökt att få styr på julgranen vilket inte har gett något resultat. Tänk vad enkelt det skulle vara om vissa bara gjorde som dom hade lovat. Usch, fy och blä nu ska jag vila lite.

Ha dt fint!

GOD JUL♥

21:e december

Publicerad 2009-12-21 22:14:23 i Allmänt,

Nu vänder det mot ljusare tider, äntligen. Fast det är rätt så mysigt när det är mörk och man kan tända ett eller flera värmeljus.:) Hela dagen har gått jättefort, stressat mig genom denna dag känns det nästan som. Var i Linköping en sväng, träffade Malin, bytte julklappar med henne som jag faktiskt inte har öppnat än. Den får vänta tills julafton. 

                                                                 ♣

Imorgon ska det julstädas och plugga. Senare hoppas jag att jag får träffa Sofie en stund. Hon ska få sina julklappar och sin födelsedagspresent.

Nej nu är jag så fruktansvärt trött efter en lång dag(känns iaf som det).

Ha det fint!

Baka, baka liten kaka

Publicerad 2009-12-20 20:29:12 i Allmänt,

Fyra dagar kvar till julafton, känns absolut inte som så. Snö finns det i alla fall gott om, blir det en vit jul i år? Usch, jag är så fruktansvärt trött fast jag inte har gjort så mycket. Var ute med hundarna så speciellt den ena fick leka av sig i snön. Sen gick jag och syster på en promenad.Nu håller jag på att baka scones, eller jag har redan bakat dom, väntar på att det ska bli färdiga i ugnen. 

                                                                  ♣

Imorgon bär det av till Linköping, ska träffa Malin och vi ska reda ut det där med julbordsstudien vi måste göra nu innan jul. Låter jättekul eller inte. Egentligen har vi inte något jullov, vi har bara inga föreläsningar. Det blir till att plugga på det så kallade lovet. Tenta en vecka efter vi börjat igen.

Nu ska jag fortsätta baka.

Ha dt fint!

Snöflingor

Publicerad 2009-12-16 16:07:38 i Allmänt,

Trött efter en lång dag i skolan, kanske inte så lång men för lite sömn resulterar i att man blir trött. SKönt att sista livsmedelsföreläsningen är över, nu är det tenta plugg som gäller, hela dagen imorgon och lite nu redan ikväll. Jag vet inte än om jag ska gå till puben senare, skulle ju vara kul och så men tyvärr finns ju en tenta att tänka på, kanske är viktigare i detta fall?

Allt har en mening, varför saker och ting händer. Varför det blir som det bli. Vet inte om jag vågar tro på sånt men ibland känns det som om allt bara går emot en, oavsett vad man än gör.

Nej nu måste jag sätta lite fart, ska få i mig något att äta, duscha och gå hem till Ellinore.

Ha dt fint!

15:e december

Publicerad 2009-12-15 11:18:31 i Allmänt,

Det bara snöar, snöar och snöar. Det ligger en hel del på marken och det fortsätter bara att komma ifrån himmelen. Somnade alldeles för sent igår fast jag hade sovmorgon imorse gick jag inte upp så mycket senare än vanligt. Dagen kommer bestå av plugg, skolan och blir mer plugg.

Nej nu måste jag göra lite nytta.

Ha det fint.

bakterier, virus och parasiter

Publicerad 2009-12-14 20:50:39 i Allmänt,

Snö, snö och åter snö, det blir nog ingen rolig hemresa på fredag om det ska fortsätta såhär. Snart är det ju dags för tenta också, ännu bättre eller inte. Julkänslan har jag ännu inte funnit, undrar när den ska komma tillbaka. Sitter med Ellinore och plugga bakterier, virus och parasiter och äter lussebullar, pepparkaka och dricker te;)

Nej nu måste jag återgå till pluggandet.

Ha dt fint!

Lucia

Publicerad 2009-12-13 17:24:31 i Allmänt,

11 nätter före jul, jag har haft en helt underbart trevlig helg. Åkte till Örebro i fredags till min faster dit även min syster åkte. Vi åt god mat, passade på att handla lite julklappar. Igår gick vi på Winnerbäck-konsert, han var hur bra som helst! Idag är det söndag och lucia fast det känns absolut inte, det har snöat lite här i Grythyttan rätt så trevligt faktiskt. Men på något konstigt vis försvann min julkänsla för några dagar sedan och den är inte tillbaka än.

Usch jag är så trött från gårdagen, dags att göra lite mat. Ha dt fint!

5:e december

Publicerad 2009-12-05 20:30:55 i Allmänt,

Ännu en dag närmare julafton. När man var liten gick tiden så sakta, men nu går en dag jättefort. Det beror nog på att man uppfattar tiden på ett annat sätt när man är liten än vad man gör som stor. När man blir större uppfattar man tid som något man måste anpassa sig efter, mer ansvar ect. 

Jag är så glad att jag inte är med och anordnar vinterfesten som äger rum idag, skönt att inte behöva bry sig. Det räcker med skolan just nu.

Nu är det tv som gäller!

Ha dt fint! 

3:e december

Publicerad 2009-12-03 09:37:12 i Allmänt,

Usch ännu en kall och lång dag väntar men hoppas på en bra dag. Föreläsning till tre om en massa bakterier och matförgiftningar så att man knappt vågar äta någon mat längre. Snart är det en vecka kvar till Winnerbäckkonserten, jag längtar:). Ska också bli skönt att få åka hem över jul och vara hemma längre än tre dagar. Jag bor liksom i en resväska när jag är hemma, onödigt att packa upp när man ska iväg igen om några dagar. Det är inte det roligaste direkt, inget att rekommendera. Nu måste jag ge mig iväg till skolan!

Ha dt fint!♥

1 december

Publicerad 2009-12-01 19:40:09 i Allmänt,

Usch så trött jag är efter en ledig dag från skolan. Igår blev det skola till klockan sju och imorse var det bara att gå upp och gå till skolan för lite grupparbete. Sen åkte jag, Evelina, Alexander & Jonny till Hällefors för att försöka att ta sprutan. Men tyvärr gav det inget resultat utan vi handlade lite i Hällefors och sen begav vi oss hemåt igen. Hann inte mer än att komma innanför dörren så ringde Malin och ville ta en fika på Guldkringlan, sagt och gjort, lite plugg mellan teklunkarna. Nu är det dags att ta några djupa andetag och samla krafter inför imorgondagen, då det blir mer bakterier. Nu nu är det halv åtta hos mig, som är i Norrköping denna vecka:).

Ha dt fint!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela