anotherdream

Nolla

Publicerad 2009-08-28 23:15:26 i Allmänt,

Jaha då var nollningen igång, det som man har väntat på hela veckan känns det som. Det fanns inte en enda som jag kände igen förutom min lägenhetskompis. Vi skulle samlas vid fem och gå ner till guldkusten för att grilla vilket det inte blev så mycket av eftersom det började regna. Så det blev en nödlösning att gå till puben här i en sal som hette A-salen om jag inte minns helt fel. Där lekte vi två lekar och sen var det bara mingel som både jag och Anna tröttnade på, så vi gick hem och kollade på film(bröllopsduellen, vilken är en väldigt bra tjejfilm) och var lite onyttiga.

Imorgon är det dags igen, då är det samling klockan tolv, exakt vad vi ska göra har jag ingen aning om, men vi ska hålla på till klockan sex står det på schemat i alla fall.

Snart är det nog dags för sängen, är relativt trött.

Ha dt fint!

Lyckad fest

Publicerad 2009-08-23 21:30:27 i Allmänt,

Det var personalfest igår som blev hur bra som helst, verkligen rolig. Imorgon sticker jag härifrån, annorlunda men väldigt spännande. Träffa nya människor, nya kompisar,ny stad, börja om på nytt igen helt enkelt.

Det är bra med människor som åsikter om saker och ting men man ska väl också våga stå för det också, och inte vara anonym när man kommenterar. Det var bara en tanke!

Ha dt fint!

Flytt

Publicerad 2009-08-13 18:54:51 i Allmänt,

Igår åkte vi upp med alla saker som jag ska ha i den nya lägenheten som för övrigt var väldigt fin och stor, vi packade upp lite och fixade i ordning. Snart lämnar jag kära Norrköping och letar efter nya äventyr.

Ha dt fint!

Från dröm till verklighet

Publicerad 2009-08-07 13:47:40 i Allmänt,


Igår var det sista dagen på jobbet,jobbade från 9-22.30. Jag kommer sakna alla mina arbetskamrater, haft två roliga och spännande säsonger på jobbet, kan ju bli en tredje(får se vad som händer);). Personalfesten är något jag längtar till, samma sak gäller att komma härifrån. Idag ska jag försöka packa lite så att jag inte glömmer något när jag ska åka upp med grejerna till min lägenhet på onsdag(önskar att vissa kunde bry sig lite mera bara). Nu är det bara blicka framåt:)

Ha dt fint!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela