Pumparavioli och bläckfisk
Fredag den 31 Oktober 2008
Idag började jag dagen i köket med att göra pumparavioli. Låter ganska gott faktiskt, men vet inte om det var det. Medans jag gjorde raviolin så rensade Martin bläckfiskar, tog bort ryggraden och skar ner dem i mindre bitar. Till mat idag blev det spagetti i någon slags het tomatsås och sallad.
Efter maten fick jag hålla på med bläckfiskarna, ta bort skinnet på dem efter att de hade kokat i en timme på spisen i rött vin med kroken i.
Slut på de som vi fick göra i köket ida, nu har vi lite fritid innan vi börjar igen och äntligen har vi fått använda internet fast msn funkar inte ändå.=(
Imorgon är vi lediga, och då tänkte vi åka till Brixen som är en lite större stad här i Südtirol. Snö på bergstopparna här, underbart fint, hoppas det kommer mer=). Vintl ligger som i en dal(skål) av berg.
Ha dt så bra!
Puss & Kram